Bemutatkozás

Az INTERÉP 2000 Építőanyag Kereskedőház Kft. 1995-ben alakult.

Alapítóink között volt a Magyar Építő Rt. és a Középületépítő Rt. is. 2003-ban a tulajdonostársak kivásárlása megtörtént, így 2005-ben a cég teljes mértékben családi vállalkozássá alakult.

A cég törzstőkéje 14,0 MFt, átlagos éves nettó árbevétele korábban 500,0 MFt. Az elmúlt évek sikeres fejlődése miatt a tavalyi év már közel 3 Milliárd Ft lett.

Fő tevékenység a generál kivitelezés, projekt szervezés és bonyolítás. Legnagyobb munkánk 2017-ben a FINA vizes világbajnokság Elektromos háttérszolgáltatása volt, melynek értéke 2,4 Milliárd Ft. Emellett kisebb generál kivitelezések, sportpályák kivitelezése, irodák, gyógyászati létesítmények és bankfiók kialakítási-átalakítási  szakipari munkák ( belsőépítészeti tervezéssel is ). Főbb megrendelőink NAV, Honvédelmi Minisztérium, Főtáv Zrt, HMEI Zrt.

2017-ben kiszerveztük egy új leány vállalatunkba a Samvit Trade Kft-be az építőanyag nagykereskedelmet, minden korábbi beszállítónk keretszerződését az új kereskedőház átvette.

Fedett és nyitott raktárterületekkel is rendelkezünk, így akár egy napon belül is képesek vagyunk szállítani saját fuvareszközökkel.

Cégünk rendelkezik az ISO 9001:2000 minősítéssel és 150 millió ft-ig Épszer felelősség biztosítással.

Referenciamunkáink az érdeklődőket meggyőzhetik arról, hogy nemcsak projekt bonyolításban, hanem építésben, felújításban, iroda kialakítás és átalakításban, sportpályák (kül- és beltéri) kivitelezésben, hideg- és meleg burkolásban, belsőépítészeti kivitelezésében, szárazépítészetben, födémszigetelésben, speciális akusztikai szigetelésekben a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő munkát tudunk végezni. A nagy projektek mellett a referenciában szereplő társasházakat és családi házakat generál-kivitelezés formájában magunk építettük.

Internetes elérhetőségünk: https://www.interep2000.hu

Bánki Attila
ügyvezető igazgató